© VTM, AFP

Turnster Nina Derwael toont acteer-skills met gastrol in ‘Familie’

Dat Nina Derwael een staaltje kan turnen, dat wisten we al. De olympisch kampioene beproeft nu ook haar geluk als actrice. Vanavond maakt ze haar debuut in Familie, de dagelijkse soap op VTM. Derwael zal het stamcafé de Jan & Alleman bezoeken en vertolkt de rol van … zichzelf.

Wellicht vonden de opnames al eventjes geleden plaats. Derwael zit namelijk in volle voorbereiding om samen met haar teamgenoten een olympisch ticket te proberen bemachtigen. Al is het nog even afwachten of Derwael zal deelnemen aan de wedstrijden waar die laatste tickets worden uitgedeeld.

LEES OOK. Nina Derwael is niet ingeschreven voor de toernooien die haar aan olympisch ticket moeten helpen: wat betekent dat richting Parijs 2024?

Voorlopig staat de olympisch kampioene niet op de deelnemerslijst van de World Cup in Caïro (15-18 februari) en het EK van begin mei in het Italiaanse Rimini. Al staat die lijst nog niet vast, want Team Belgym houdt op 28 januari en 2 februari selectiemomenten en maakt de vier namen pas op 5 februari bekend. (FD)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER