BELGA / VTM Nieuws
Volledig scherm
© BELGA / VTM Nieuws
RWDM RWD
0
EINDE
1
KAS Eupen EUP
  • Renaud Emond Goal 58'

Eupen-coach Kohfeldt ondanks zege niet te spreken over “circus van 10 minuten”: “Verander deze regel opnieuw alsjeblieft”

Drie dagen na het stilleggen van de partij door wangedrag van de eigen fans heeft RWDM de nederlaag tegen Eupen niet meer kunnen vermijden. In de resterende tien minuten werd niet meer gescoord.

37 reacties

  • linda van landeghem

    3 maanden geleden
    Dit kan alleen in België denk ik dan...RWDM had gewoon die vijf of tien minuten de bal op eigen helft moeten spelen. Dat zou getuigen van sportiviteit.
  • Patrick Brusseel

    3 maanden geleden
    Luc Janssens, de wijziging in het reglement is er gekomen op verzoek van een aantal ploegen o.a. Anderlecht. Je weet toch dat de Pro League in feite hetzelfde is als de vereniging van profclubs? Ik vind ook dat iedere match volledig op het veld moet beslist worden. Maar ik ben dan ook een supporter die al meer dan 50 jaar in het stadion de matchen bijwoont maar wel kan relativeren. Voetbal is voor mij amusement en verliezen hoort daar bij.
  • bob jansens

    3 maanden geleden
    die 5 minuten hadden nooit moeten gespeeld worden als de scheidsrechter ipv de match stil te leggen gewoon afgefloten had.
  • Gert De Boeck

    3 maanden geleden
    Als mijn ploeg bij een thuiswedstrijd onder druk staat op een paar minuten van het einde en punten dreigt te verliezen beginnen we van alles op het veld te gooien. Zijn we onder de druk uit, en spelen we de laatste minuten een paar dagen daarna. Meer kans op puntengewin. Goed gezien van de verantwoordelijken.
  • luc janssens

    3 maanden geleden
    Veek vertrouwen in het gezond verstand van de Pro League kun je nu niet meer hebben