Tomorrowland 2023

Tomorrowland maakt line-up bekend: op de affiche onder meer David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike en Amber Broos

Dancefestival Tomorrowland heeft de line-up voor komende zomer bekendgemaakt. De ticketverkoop gaat eind deze week van start. Op de affiche onder meer David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Amber Broos, Tiësto, Swedish House Mafia en Amelie Lens. De ticketverkoop start eind volgende week.

De ticketverkoop voor Tomorrowland 2024 start deze zaterdag, zowel voor België als het buitenland. De festivalorganisatie heeft alvast een hele reeks namen van dj's bekendgemaakt om naar uit te kijken. Bekende Tomorrowland-namen als Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Kölsch, Steve Angello en Tiësto zijn ook dit jaar van de partij.

Andere opmerkelijke namen op de affiche zijn onder meer de Belgische technokoninginnen Amelie Lens en Amber Broos, en de Britse muzikant en producer Bonobo die samen op het podium kruipt met de Duitse technoster Dixon.

Het Canadese duo REZZMAU5, de combinatie van REZZ en Deadmau5, herenigt zich en dat kan ook worden gezegd van het legendarische Swedish House Mafia (Axwell, Sebastian Ingrosso en Steve Angello). Een debuut op Tomorrowland is er verder voor Eliza Rose en Keinemusik.

20 jaar Tomorrowland

Tomorrowland viert dit jaar zijn twintigste verjaardag, weliswaar "slechts" met een achttien editie vanwege de coronacrisis, en doet dat met het thema "Life". Dat is volgens het festival een soort prequel van het thema "Elixir of life" uit 2016. Zoals steeds zal het creatieve team van Tomorrowland een feeëriek decor creëren dat het hele domein van De Schorre onderdompelt in het thema.

Meest gelezen