© Getty / Instagram - Pleasing

Draag jij straks de broek van Harry Styles? Popster lanceert ondergoedcollectie

De Britse popster Harry Styles heeft zijn lifestylemerk Pleasing uitgebreid met een collectie ondergoed. Die bestaat uit uniseks onderhemdjes- en broeken in katoen met geribde structuur.

Hanne Vandenweghe

Zeg niet zomaar ondergoed tegen de lijn: op de site van Pleasing staat dat de tops en shorts uit de collectie gedragen worden zoals jij dat wenst. “Je bepaalt hoe je de stuks combineert, waar je ze draagt en wanneer je ze aantrekt”, staat te lezen. Een onderhemdje als zomerse top? Prima.

De lijn omvat in totaal vier setjes in zwart, blauw, lila en bruin, die je met elkaar kan mixen en matchen. Alle items zijn gemaakt van 95 procent biologisch katoen en 5 procent gerecycleerd elastaan en zijn beschikbaar vanaf maat XS tot maat 5XL. Voor een top betaal je omgerekend 60 euro, een boxer komt op 41 euro. “Te duur”, klinkt het herhaaldelijk op sociale media. Sommige klanten klagen ook over een langere levertermijn dan beloofd op de website.

Harry Styles richtte het lifestylemerk op in 2021. In het begin bood de ster enkel nagellak en verzorgingsproducten zoals serum en een hydraterende crème aan. Later kwam er een reeks T-shirts en sweaters bij. In 2023 lanceerde het label een eerste parfum.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer