© SBS

Na relatie van drie jaar is Tim van ‘Temptation island’ weer vrijgezel

Gewezen ‘Temptation island’-deelnemer Tim Wauters (35) – tot in de eeuwigheid bekend als ‘Timtation’ – is na ruim drie jaar weer vrijgezel. Door de relatiebreuk gaat hij verder als alleenstaande vader.

Wauters maakte het nieuws zelf bekend via sociale media. Hij deelde een oproep waarin hij op zoek was naar een nieuwe thuis voor zijn hond. “Ik ben uit elkaar met mijn vriendin en verhuis naar een appartement. Helaas kan ik mijn hond niet meenemen.” Het dier vond intussen onderdak bij een vriend, maar Wauters’ relatie zit er dus op. Na drie jaar zetten hij en zijn partner Sofie er een punt achter.

Het koppel leerde elkaar in 2020 kennen in Wauters’ tattooshop T-Tation. Zij stapte binnen als klant en meteen sloeg de vonk over. Anderhalf jaar geleden verwelkomde het paar een zoon, Finn, die Wauters en zijn ex voortaan zullen opvoeden via co-ouderschap.

LEES OOK.‘‘Temptation’ Tim en zijn mama slaan terug: “Deborah had hem eerst bedrogen”

Wauters dankt z’n bijnaam ‘Timtation’ aan zijn deelname aan Temptation island in 2018. Daar wilde hij zijn relatie met toenmalige partner Deborah testen, maar hij viel voor de charmes van de Nederlandse verleidster Cherish. Wauters sprak al snel over trouwen, maar de romance was geen lang leven gegund.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER