Movistar+
Volledig scherm
© Movistar+

“Hey, ík zit hier”: satirische video toont hoe het voor Vermeeren zoeken was op eerste Spaanse ‘werkdag’

“Er is een nieuwe jongen bij Atléti 😅”. Het is de caption bij onderstaande beelden van Arthur Vermeeren (18) waar een socialemediakanaal in de rand van het voetbal graag mee uitpakt. Een satirisch videootje dat moet aantonen hoe het niet altijd makkelijk is om als nieuweling midden in het seizoen bij een al op elkaar ingespeelde groep als die van Atletico Madrid terecht te komen.

101 reacties

  • Dirk Van den Bogaert

    3 maanden geleden
    Vrij normaal ook dat Arthur enkel op de bank zat. Ik kan geen vijf spelers opnoemen die wel zouden mogen starten bij een topclub na één enkele training te hebben afgewerkt, en op achttienjarige leeftijd kan ik die vijf spelers herleiden tot nul, zelfs Messi mocht dat niet. Desalniettemin zie ik Arthur ook in Spanje slagen. Zijn voetballend vermogen gekoppeld aan intelligentie en bescheidenheid, samen met de wil om hard te werken, zullen ook in Madrid de supporters voor hem winnen.
  • Filip Rotsaert

    3 maanden geleden
    Vermeeren gaat in de top 10 van beste Belgische voetballers ooit eindigen. Ik ben blij dat ik hem anderhalf seizoen live heb mogen bewonderen.
  • Erik De baene

    3 maanden geleden
    Succes gewenst voor Arthur...👍
  • Andre Ooms

    3 maanden geleden
    Hopelijk veel succes voor deze nog jonge knaap.Maar zijn naam op de trui moet Arthur zijn, veel Spaanse en gemakkelijk voor de fans. Arthur wordt de naam!!
  • Johan Planckaert

    3 maanden geleden
    Goede smaak. Iniesta was een van de beste middenvelders/spelverdelers allertijden.