Jan Vertonghen in discussie met de fans.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Vertonghen in discussie met de fans. © Photo News

“Welkom in het Belgisch voetbal anno 2024, waar stupide fans de macht hebben opgeëist”

Sporting Anderlecht ligt uit de Cup. En nog pijnlijker: het verloor nu al voor de achtste keer op rij van Union - ondanks een uur tegen tien man. Voor sommigen het sein om wéér een match stil te laten leggen... “Wanneer gaat het eens gedaan zijn met die baldadigheden? Voetbal een feest? Al lang niet meer”, schrijft onze chef voetbal Niels Poissonnier.

42 reacties

  • vanrobaeys franky

    3 maanden geleden
    ze moeten op de tribune blijven zitten al wie eraf komt uit het dudenpark
  • Philippe Corrhout

    3 maanden geleden
    Diego LASSEEL, niets mis met een tribune die tot aan het veld komt. Als mensen zich gedragen, zou dat ook geen probleem moeten zijn. Op KV kan je ook bij wijze van spreken de spelers ook aanraken. Dat geeft een meerwaarde aan de beleving. Zo'n zaken moeten niet verbrod worden door de enkelingen die alle aandacht opeisen.
  • Pierre De Poorter

    3 maanden geleden
    Ik was verbaasd dat deze supporters bijna in de goal stonden van Moris. Hoe is dat in 1e klasse nog mogelijk. Ze konden hem bijna aanraken.
  • Patrick Dubois

    3 maanden geleden
    Hoezo stupide fans?, als men doet zoals in Engeland, geen drank in de tribunes, ook roken mag niet of men vliegt buiten. Indien men dit doet, zal het pas stoppen met gooien, slim zijn ze niet in Belgie, maar dat is algemeen geweten.
  • Michel Beys

    3 maanden geleden
    Simpel statiegeld vragen per drinkbeker. In Mainz05/ kost halve liter 5€ plus 2€ statiegeld. Ik heb daar nog niet teveel bekers op terrein weten werpen.