Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Vertommen

Touring: “Snelheidsboetes aan werken op E411 zijn er enkel om de staatskas te spijzen”

Mobiliteitsorganisatie Touring is niet te spreken over de talrijke boetes die uitgedeeld worden aan automobilisten die de snelheidslimiet van 70 kilometer per uur overschrijden aan de werken op de E411. De boetes worden onomwonden “een schande” genoemd en zouden enkel tot doel hebben “de staatskas te spijzen”.

62 reacties

  • Mario Adams

    3 maanden geleden
    De meeste snelheidsbeperkingen zijn onrealistisch en dus puur bedoeld om geld op te brengen.
  • Jos Rosseau

    3 maanden geleden
    2 maal per week kom ik daar ‘s nachts. Is 15 kilometer lang op 2 baanvakken. vorig jaar soms enkele kilometertjes te snel,… kassa, dus nu cruise control. Na een tijd verlies je veel van je concentratie en heel frustrerend. 90 zou logischer zijn. Duurt nog tot eind 2024.
  • Carl Deckers

    3 maanden geleden
    En plots telt de verkeersveiligheid niet meer voor touring.
  • Marco brilmans

    3 maanden geleden
    Nog maar eens kafka op de baan, met de wet, regeltjes, infrastructuur en signalisatie. In theorie, volg je de regels en is er geen probleem. Als je de werf weken laat staan, zonder enige progressie.. moet men de bouwheer eens dringend interpelleren want dat is onnodig verkeerschaos creëeren.
  • Geert Van den Berghe

    3 maanden geleden
    Ik wil direct een wagen met een ISA systeem. Lekker relax rijden zonder gevaar voor een snelheidsboete op te lopen. Want de snelheidsbeperkingen/infrastructuur worden zo ingesteld om toch maar mensen te kunnen pakken. Gedaan met poen pakken van de overheid. Maar dan gaan heel waarschijnlijk de belastingen weeral stijgen.