BELGA / RTL
Volledig scherm
© BELGA / RTL

“Supporters nemen de macht over. Zinloos”: Jan Vertonghen toont geen begrip voor wangedrag Anderlecht-fans

Opnieuw lieten voetbalfans zich van hun minder fraaie kant zien. In het bekertreffen tussen Union en Anderlecht gooiden enkele RSCA-fans bekertjes richting Union-doelman Anthony Moris. Jan Vertonghen kon daar allerminst mee lachen en ging, samen met Théo Leoni en CEO Sports Jesper Fredberg, in discussie met de eigen aanhang. Die had weinig fraaie woorden over voor het geleverde spel van Anderlecht in het Dudenpark.

101 reacties

  • Jokanaan Mertens

    3 maanden geleden
    geen begrip voor supporters geweld ik ben anderlecht supporter ma tegen 10 van unoin verliezen no can do ik wil zweet inzet en grinta zien dat onbrak eraan en riemer verkeerde coach voor ons geliefd paarswit
  • guy van eechaute

    3 maanden geleden
    Vuurpijlen is erg. Plastic bekertje met bier ? Komaan
  • Joery Goubert

    3 maanden geleden
    ik als supporter van Anderlecht vond het schaamteloos hoe ze spelen. achteruit en weer vooruit en weer achteruit tegen 10 man en een b ploeg. Riemer zou ze beter eens een dag laten lopen. zenuwen kreeg ik er van. ze gaan top 4 niet halen als ze zo blijven spelen.
  • Johan Swinnen

    3 maanden geleden
    Beboet ze waar het pijn doet : jaren stadionverbod en duizenden euro’s boete zoals in Engeland en ontneem de supportersclubs hun tickets als ze dergelijke “supporters “ toch meenemen of van tickets voorzien. Jammer maar helaas en Debast aub zeg !
  • Guy Lefebure

    3 maanden geleden
    Geen begrip voor die fans, sorry, die vandalen. 100% achter Vertongen en zeker niet achter Debast.