Links: Sofia Vergara als 'Griselda' in de nieuwe Netflix-serie. Rechts: de echte Griselda Blanco op een mug shot.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Sofia Vergara als 'Griselda' in de nieuwe Netflix-serie. Rechts: de echte Griselda Blanco op een mug shot. © COURTESY OF NETFLIX / RV

PORTRET. Griselda Blanco, wreedste drugbarones ooit, leerde Pablo Escobar kneepjes van het vak “De enige man voor wie ik bang ben, is een vrouw: Griselda”

Ze pleegde haar eerste moord op haar elfde, bouwde dankzij haar bh’s vanuit Colombia een cocaïnerijk uit in de VS en liet op latere leeftijd zelfs haar twee echtgenoten executeren. Hoeft het te verwonderen dat zelfs notoire drugsbaronnen als Pablo Escobar schrik hadden van deze harde tante. Maak kennis met Griselda Blanco, de wreedste drugbarones ooit, die nu ook ‘schittert’ op Netflix.

10 reacties

  • Luc Heymans

    6 dagen geleden
    Ik woon in Ierland en heb de serie vorige maand al gezien. Zeker een aanrader on naar te kijken.
  • nico Daniel

    3 maanden geleden
    Ik keek uit naar de komst van deze serie, mede doordat ik in augustus nog het graf van Griselda Blanco en Pablo en Gustavo Escobar bezocht heb die op 15m van elkaar begraven zijn op het kerkhof in Medellin. Zeer goede serie met een vleugje fictie.
  • Luc De Vuyst

    3 maanden geleden
    De serie helemaal door gekeken en ik vond dat de consequenties van het drugsgebruik voor onze jeugd meer dan duidelijk waren toen ze paranoia werd , de vijfde aflevering , en finaal , gangsters vinden steeds gangsters ,
  • Bart Van De Keer

    3 maanden geleden
    topreeks volledig gezien maar toch te soft uitgebeeld meer de romantische kant van het verhaal gekozen spijtig
  • Vic Smeets

    3 maanden geleden
    Marc Nieman....relax...