© Federale Politie

Jonge vrouw op step achtervolgd en toegetakeld, politie verspreidt opsporingsbericht na poging doodslag

Op vraag van het parket heeft de politie een opsporingsbericht verspreid nadat een jonge vrouw op vrijdag 19 januari het slachtoffer werd van een poging tot doodslag in Temse.

Wim Verhaert

Het slachtoffer vertrok op haar step vanaf het station van Temse doorheen het centrum naar de Hoogkamerstraat. De verdachte, ook op een step, begon het slachtoffer omstreeks 18.40 uur te achtervolgen. Ter hoogte van de S.G Boereboomstraat nummer 7 duwde de verdachte het slachtoffer van haar step. De verdachte gaf meerdere vuistslagen in het gezicht van het slachtoffer en greep haar bij de keel.

Het slachtoffer kon zich loswrikken, waarop de verdachte de vlucht nam richting de N16. Daar reed hij op het fietspad naar de Hoogkamerstraat, die hij volgde tot hij rechts afsloeg naar de Eigenlostraat, waar hij voor het laatst werd opgemerkt.

(Lees verder onder de afbeelding)

De verdachte is ongeveer 30 jaar oud, 1 meter 70 groot en normaal gebouwd.© Federale Politie

Camerabeelden

In het kader van dit opsporingsonderzoek is de politie op zoek naar de identiteit van de verdachte en naar camerabeelden (bewakingscamera’s, dashcams of deurbelcamera’s) waarop de verdachte te zien is op 19 januari, na 18.40 uur.

De verdachte is ongeveer 30 jaar oud, 1 meter 70 groot en normaal gebouwd. Hij heeft donker, krullend haar. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een zwarte jas en een grijze pull met kap. Hij had een lichtkleurige en zwarte rugzak bij zich. De man verplaatste zich op een donkere elektrische step met een laag voorlicht ter hoogte van het voorwiel en blauwe ledverlichting onder de vloerplaat.

(Lees verder onder de afbeelding)

De route die werd afgelegd door de verdachte.© Federale Politie

Herkent u deze persoon of heeft u beelden of informatie over deze feiten, neem dan contact op met de politie via opsporingen@police.belgium.eu of via het gratis nummer 0800/30 300.

S.G. Boereboomstraat in Temse.© Google Street View

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer