BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

De vraagstukken van Riemer om het zwarte beest Union te temmen: raakt hij aan zijn chouchou? En durft hij tegen Fredberg in te gaan?

Een berg werk op de plank, maar amper tijd om iets te doen. Om het zwarte beest Union te temmen zal Brian Riemer doortastend moeten optreden. Schuilt er zowel een psycholoog als een tacticus in de Deense trainer van Anderlecht? Dan moet hij dat nú tonen.

7 reacties

  • Michel Beys

    3 maanden geleden
    De vele vlotte combinaties die voordien voor doelpunten zorgden in de omschakeling, zijn er nu niet meer bij. Ik moet geen namen noemen, Riemer zijn agenda kennen we niet. Hij zal wel doen wat het beste is voor de club. Maar toch iemand houd de bal te lang bij in het midden, gevolg de verassing en snelheid is uit de aanval. Ook bij het doelpunt van Union, knap van Sadiki maar dat Lapoussin zo vrij kon binnentrappen wie zijn schuld is dat en dat is niet de eerste keer.
  • Danny de Ronne

    3 maanden geleden
    Zet daar Debas bij en je heb een ander middenveld.
  • jean luc jorissen

    3 maanden geleden
    Zet Veschaeren op de bank loopt op dat veld als een hyperkineet en zet Stroeykens in zijn plaats
  • Franco lemmens

    3 maanden geleden
    wees gewoon eerlijk, anderlecht staat ver boven zijn spelniveau in het klassement, zit gewoon geen systeem in die ploeg
  • HUGO DE WULF

    3 maanden geleden
    Hoezeer ze het ook zouden willen, dit Anderlecht heeft noch de ploeg, noch de trainer om prijzen te pakken. Dat is geen schande. Maar enige bescheidenheid zou hen wel sieren.