VTM / Photo News / VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM / Photo News / VTM Nieuws

RSCA “verbijsterd” dat het match tegen Genk moet herspelen, ook Coucke laat zich horen: “Wanneer wordt Standard-Anderlecht herspeeld?”

Hoofdstuk... (houdt u de tel nog bij?) in ‘penaltygate’. Anderlecht - Racing Genk wordt dan toch herspeeld. De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal geeft de Limburgers gelijk in hun claim dat de arbitrage de regels niet juist heeft toegepast.

280 reacties

  • Richard Naegels

    3 maanden geleden
    Dit is geen fout tegen de spelregels,dus ook geen scheidsrechterlijke missing.
  • Johan Janssen

    3 maanden geleden
    Ik denk dat ze in Brugge een paar gekochte titels gaan kunnen terug geven dan.
  • Bart Vermeulen

    3 maanden geleden
    Weet je waarom Genk en Brugge moeilijk? Ze willen weer aansluiten tot de top. Voor Brugge komt dat goed, maar voor Genk???
  • Dirk Willems

    3 maanden geleden
    Juist is juist, uiteindelijk is het orgaan: voetbalbond, departement scheidsrechters en de VAR zelf de klos nu van hun spelregels en blunders die nu kunnen bewezen worden. Vroeger was het woord tegen woord. Nu worden de beelden met dwalingen geleverd als bewijs. En dan moeten ze zich gaan beroepen op een batterij advocaten om hun fouten onder de mat te vegen, alsof zij de beelden of de spelregels kunnen wijzigen.DAMEN zou beter moeten weten maar hij heeft al eerder een rol gespeeld als VERADER
  • Dominiek Catry

    3 maanden geleden
    Maak de spelregels eenvoudiger die iedereen begrijpt net zoals bij hockey . Overtreding is x minuten naar de bank . Tijd stilleggen bij onderbreking en die buitenspel daar kan gerust ook wel een oplossing voor gevonden worden zonder de VAR . Hoe ingewikkelder , hoe slechter .