Shutterstock / defotoberg / Promojagers België
Volledig scherm
© Shutterstock / defotoberg / Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Supermarkt stunt met gehakt: 1 kilogram kopen - 1,5 kilogram gratis

Supermarktketen Carrefour stunt deze week met de prijs van zijn varkensgehakt. Wie 1 kilogram koopt, krijgt er 1,5 kilogram gratis en voor niets bij. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN. En hij geeft meteen mee dat er nog meer koopjes te doen zijn bij Carrefour.

24 reacties

  • Karine Roeland

    3 maanden geleden
    Landbouwer steunen? Waarom vernietigen ze (omdat ze kwaad zijn) soms tonnen tomaten e.d. i.p.v. ze uit te delen aan de mensen waarvan ze steun verwachten? Veel landbouwers wonen in villa's en rijden niet met kleine tweedehandswagens en krijgen steun van de overheid. Gepensioneerden, mensen die ziek zijn of hun job verliezen moeten ook op niet veel steun van de overheid rekenen.
  • Kenny Olyslaegers

    3 maanden geleden
    Dit gehakt is even slecht als bij de slager. Dus profiteren van deze promo!
  • Ivi Poivre

    3 maanden geleden
    Bij mijn hoeveslager kost die 7.30 euro per kilo. Weet wat je koopt. En ik steun de landbouwer rechtstreeks.
  • victor vandesande

    3 maanden geleden
    Ikbheb toch mijn twijfels over de prijzen bij de skager. Vakmannen ja, maar akke charcuterie zelf maken: zever. Strasbourg vleesbrood slager 18€/ kg, supermarkt 9€: kippensalami slager 38,€/ kg, supermarkt 25€. De slager koopt dat dus ook aan , net dezelfde verpakking. En bij onze carrefour steeds zeer vers vlees, echt goede kwaliteit. Een vriend van mij werkt er jaren als slager, echt een vakman..
  • Mientje Jacobsen

    3 maanden geleden
    Ik heb al herhaaldelijk gehakt gekocht bij Carrefour (Hyper) en bijzonder tevreden over de kwaliteit. Ook (redelijk recent) nog worsten in aanbieding gekocht, ook geweldig tevreden over, ze "verbakken" niet, dus er zit amper "water" in en mijn (volwassen) zoon vindt die enorm lekker. De speciale aanbiedingen van Carrefour algemeen en zeker wat betreft vleeswaren zijn "aan te bevelen"!