Doriana uit Helchteren.© Play

Kandidaat ‘Big Brother’ krijgt waarschuwing: “Niet de bedoeling om in de camera te kijken”

Als je meedoet aan Big Brother is het niet de bedoeling om als kandidaat voortdurend in de lens te staren. Doriana, die zondag haar intrede deed in het huis, is door de makers op de vingers getikt. 

Het is de intentie van de makers van Big Brother om het leven in het huis te registreren, maar daarbij de zogeheten fourth wall wel in tact te laten. De kandidaten communiceren onderling, maar praten niet in de camera.

Doriana, één van de laatst toegevoegde bewoonsters, maakte er een sport van om continu vol in de lens te kijken. Voor de televisie-uitzending plakt men uiteraard enkel de interessantste minuten aan elkaar. Maar wie naar de urenlange livestream keek zal ongetwijfeld gemerkt hebben dat Doriana om de haverklap de camera’s opzocht. En dat werd haar niet in dank afgenomen. Op den duur werd de Limburgse op de vingers getikt.

“Ik kijk te veel in de camera, dus ik durf niets meer te doen. Dat vind ik echt oneerlijk”, zei ze achteraf. Veel fans vinden dat Big Brother te streng is, en nemen het op sociale media op voor Doriana. Een opsteker voor de vrouw, want behalve met Basiri, schiet ze niet enorm goed op met de andere bewoners.

(tove )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer