HLN
Volledig scherm
© HLN

“Deze sport is veel leuker dan voetbal”: Eden Hazard ontmoet befaamde ballenjongen tijdens partijtje golf (dat hij knap wint)

“Mijn moeder had tranen in haar ogen”, vertelt Eden Hazard. “Je hebt een jonge kerel geschopt.” Hazard pakte in zijn carrière slechts één rode kaart, maar het was er wel eentje die zal blijven hangen. In 2013 werd de ex-Rode Duivel in het shirt van Chelsea van het veld gestuurd nadat hij een treiterende ballenjongen aantrapte om hem de bal te ontfutselen. De toen 17-jarige jongeman in kwestie is nu 28 en multimiljonair. Elf jaar na de feiten blikken Morgan en Hazard terug op de tumultueuze fase tijdens een partijtje golf: “Nu mag je eindelijk de waarheid verkondigen.”

25 reacties

  • Rony Kyndt

    3 maanden geleden
    Wie reeds over een comfortabel kapitaal beschikt heeft meer kans om rijk te worden dan wie van nul of met studieschulden moet starten.
  • jos De Decker

    3 maanden geleden
    Je rijkdom wordt bepaald door de plaats waar je wieg staat. Iedereen zou een startkapitaal moeten meekrijgen om het even wie je bent om je leven uit te bouwen. Geen kansarmen meer.
  • Rachid bounasser

    1 jaar geleden
    Niet moeilijk als je enig kind bent en je vader multimiljonair is …
  • Marino Pasalic

    1 jaar geleden
    Geweldig verhaal, tot je het einde leest. Had dat bovenaan gestaan had ik mijn tijd niet verspeeld.
  • nicky vandee

    1 jaar geleden
    Moraal, je moet uit de juiste broek geschut worden, dan volgt de rest vanzelf...