Peter en Nele bij hun sizzling steak.© Dirk Vertommen

Deze steak – die geen steak is – smaakt best lekker: bekend palingrestaurant scoort ook met vegan en maakt kans op prijs

Weert -

In restaurant Groenendijk, de oudste herberg van Weert (Bornem), serveren ze nog steeds de traditionele paling, verse mosselen, de klassieke entrecôte, hazenrug of hertenstoofvlees. Maar zaakvoerders Peter De Block (51) en Nele Onghena (42) hebben de voorbije jaren geruisloos ook een ander gamma geïntroduceerd, namelijk dat van de plantaardige keuken. Dat doen ze blijkbaar zo goed dat ze maandag kans maken op een Vegan Award. Voor de gelegenheid tonen ze één van hun vegan succesnummers: de steak met peperroomsaus, die geen steak is maar er toch veel van weg heeft.

Bert Provoost
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Keuze van de Redactie

MEER OVER