Tom Waes en Charlotte voor het eerst als koppel op de Kastaars!: “Op bepaald moment moet je toch samen naar buiten komen”

BVHij was twee keer genomineerd, maar ook dit jaar kon Tom Waes (55) geen Kastaar! in de wacht slepen. Hij zorgde wel voor een mooie verrassing in aanloop naar de show: op de gele loper stelde hij zijn nieuwe vriendin Charlotte Vranken (35) voor. Het stel flaneert al geruime tijd hand in hand door Antwerpen en nu steken ze hun liefde dus niet langer onder stoelen of banken. Hij met zijn handen gekruist, zij ingehaakt aan de arm van het tv-gezicht. “Het is voor mij de eerste keer, maar ik wil hem voluit steunen.”

  1. “Op de weg kan er plots een cheetah opduiken”: zonen van Kathleen Aerts over hun spannende leven in Zuid-Afrika
    PREMIUM
    BV

    “Op de weg kan er plots een cheetah opduiken”: zonen van Kathleen Aerts over hun spannende leven in Zuid-Afri­ka

    “Sorry, maar we luisteren niet naar K3, wel naar Eminem.” Jay (10) en Lewis (13) stonden al op het podium van ‘Tien om te zien' te rappen aan de zijde van mama Kathleen Aerts (45), maar ze ambiëren geen zangcarrière. De jongste wil profvoetballer worden, de oudste wil Droom Guesthouse en de reisbureaus van zijn ouders overnemen. De jongens onthullen ook hun mooiste ervaringen in Zuid-Afrika. “Een neushoorn kwam zijn hoorn eens schrapen aan onze jeep. Zo cool!”
  2. Rik Verheye zet alles op alles voor voetbalclub: “Volgens mijn boekhouder de slechtste investering ooit, maar daar gaat het niet om”
    PREMIUM
    BV

    Rik Verheye zet alles op alles voor voetbal­club: “Volgens mijn boekhouder de slechtste investe­ring ooit, maar daar gaat het niet om”

    “Wij vormen een sterk koppel. Ik heb het volste vertrouwen in ons.” Het mag duidelijk zijn: ‘Nonkels’-acteur Rik Verheye (37) is nog steeds stapel op zijn Manon. Al moet ze hem wel delen met de rest van Vlaanderen. Want met zijn passie voor acteren, tv-maken en zijn club Sporting Hasselt is Rik drukker dan ooit. “Ik ben collectief bezit”, vertelt hij openhartig in Story over zijn relatie en zijn straffe investering. “Een Porsche zoals Willy Persyn? Het geld is op.”