Photo News
Volledig scherm
© Photo News
STVV STV
1
EINDE
1
KRC Genk GNK
  • 90' Goal Ryotaro Ito
  • Yira Sor Goal 2'

Negenkoppig Genk geeft derbyzege bij STVV alsnog uit handen, slotfase ontsierd door vuurpijlen van bezoekende fans

MATCHVERSLAGBoerenprotesten, een penaltymisser, twee rode kaarten, bierbekertjes en bommetjes. Dat alles, maar geen winnaar in de Limburgse derby. “Het is jammer”, zuchtte Genk-trainer Wouter Vrancken na het 1-1-gelijkspel van zijn ploeg.

36 reacties

  • chris Dreesen

    3 maanden geleden
    Deze penalty is wel HEEL licht gefloten, een geschenk van de ref die toch niet altijd correct floot. . En als de spelers reageren op die onrechtvaardigheid met gele kaarten zwieren. Wat een klucht
  • Jarno Seykens

    3 maanden geleden
    Hoe nu wilt vrancken niks zeggen van die penalty🙈
  • Mieke Ponet

    3 maanden geleden
    Als neutrale toeschouwer heb ik toch vragen bij de beslissingen van de ref, de rode kaarten van Arteaga en Heynen zijn misschien terecht alleen waren die fouten van beide spelers een reactie op de oorzaak en die lage bij twee spelers van STVV. Opvallend is dat diegene die reageert de straf krijgt en diegene die de oorzaak is en met een fout begint gewoon vrij uitgaat, helemaal niet logisch en onrechtvaardig om niet te zeggen dat de ref verkeerd was met een eenzijdige beslissing.
  • guy van eechaute

    3 maanden geleden
    Behalve overbodige rode kaart voor Arteaga vond ik ref niet slecht. STVV had alleszins 1 penalty verdiend (ok, in 1ste helft meer dan in de 2de, maar alleszins 1). Na rode kaart wel ontspoord en die van Heynen was wat dom voor iemand met zijn ervaring.
  • Guido Volkaerts

    3 maanden geleden
    En gaat Genk die wedstrijd nu ook verliezen met 5-0...??? Zelfde scenario als Standard-Anderlecht en daar werd het 0-5... Of gaan we weer werken met twee maten en twee gewichten...???