Links: Twee van de drie slachtoffers. Midden en rechts: de getuige, gespot op bewakingscamera's.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Twee van de drie slachtoffers. Midden en rechts: de getuige, gespot op bewakingscamera's. © rv / Faroek

RECONSTRUCTIE. Kan wandelaar met koptelefoon raadsel van drievoudige moord in Kessel-Lo helpen oplossen?

Wie is de jongeman met zwarte koptelefoon, gespot op een boogscheut van de drievoudige moord in Kessel-Lo tijdens de nacht van 10 op 11 juni 2022? De man - met tattoo op de rechteronderarm - stapte vlak na de feiten in opmerkelijke tred op een verlaten bosweg. De politie is op zoek naar hem en hoopt zo op een doorbraak in het stilaan slopend onderzoek, waar de enige hoofdverdachte alle betrokkenheid ontkent.

4 reacties

  • Thomas Vandevelde

    4 maanden geleden
    Waar komen ze nu nog mee af? Kunnen ze dat niet meteen doen die beelden verspreiden? Als ze hem al vinden is zijn getuigenis toch van geen belang want de advocaat van de tegenpartij zal hem vragen stellen over diezelfde dag waar hij niet kan op antwoorden
  • Patrick Coens

    4 maanden geleden
    ik begrijp niet dat dit zo laat moet uitgezonden worden ,in de vs maken ze veel sneller gebruik van de media doe deze oproep dan na 24h of 48h veel sneller zullen er reacties komen om zulke zaken iop te lossen
  • Frank Ryckewaert

    4 maanden geleden
    Zoals steeds met die oproepen, veel te laat om de mensen nog iets te laten herinneren. Wanneer gaat politiek eens wetten stemmen zodat politie dit sneller kan doen, bijvoorbeeld delen van beelden van overval de volgende dag... . Kans op oplossen misdrijf is dan 1000% hoger.
  • wim CLAES

    4 maanden geleden
    Een wandelaar met propere kledij, die met een koptelefoon een wandeling maakt. Die heeft wazrschijnlijk veel gehoord,maar weinig relevant. En zich nu nog iets herinneren na al die tijd? Snelheid is niet het sterkste punt in dit onderzoek ( of andere)