HLN
Volledig scherm
© HLN

“Nusa zal er weer bij zijn tegen Antwerp”: topoverleg tussen dokters gaat verder, mogelijk geen beslissing voor deadline day

Status quo in het dossier van Antonio Nusa (18) en het Engelse Brentford. Terwijl dokters overleggen over de knie van de youngster, wacht Club Brugge rustig af. Mogelijk volgt er geen beslissing voor deadline day. Tegen KV Kortrijk bleef Nusa alvast aan de kant.

65 reacties

  • Rony Schouteere

    3 maanden geleden
    Te jong , te veel onzekerheid voor dergelijke bedragen , afwachten is de boodschap…..
  • Philippe De Naeyer

    3 maanden geleden
    En weer sprak de media te voorbarig!
  • Johan Planckaert

    3 maanden geleden
    voor een bedrag van 38 miljoen zou ik ook geen enkel risico willen nemen. Zo jong nog en al problemen met de knieen belooft niet veel goeds.
  • dave hosten

    3 maanden geleden
    Is ook een pak geld, als hij nog 6 maanden speelt in JPL dan zal er wel een verzekering of overeenkomst afgesproken zijn, mocht hij daarin alsnog gekwetst worden zekers? Huidige "aandoening" is niet zorgwekkend en zal deal niet doen afspringen, tenzij er andere redenen zijn die we niet weten. Deal pas ok als betaald is, in Oostende weten ze er alles over. Dus nog even afwachten vooraleer Mannaert te bewieroken en wees gerust, hij doet er zelf ook een goede zaak mee :-)))
  • Marc VANACKER

    3 maanden geleden
    Jaren geleden zag Manchester United na de medische controle af van de transfer van Ruud Van Nistelrooij. Een poos later zakte hij ongelukkig genoeg door zijn knie en was maanden out vanwege die knieblessure. Een jaar later raakte hij wel door de medische controle en bezorgde Manchester United heel veel voetbalplezier. Ik hoop dat Nusa gezond blijft, maar ploegen nemen medische controles ernstig.