© Steve Flynn/News Images/Sipa USA

Nieuw gezicht in ‘t Kuipje: Iraniër Sayyadmanesh komt aanval van Westerlo versterken

Nieuw gezicht maandag op training bij KVC Westerlo: Allahyar Sayyadmanesh. De 22-jarige Iraanse flankspeler wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de Engelse tweedeklasser Hull City.

Kersten Steurbaut

De transfer van Sayyadmanesh hing al enkele dagen in de lucht en is nu ook officieel. Maandag trainde de rechtsvoetige flankspeler al een eerste keer mee. De wedstrijd tegen Cercle Brugge komt mogelijk nog te vroeg, maar voor het duel van komend weekend tegen OHL hoopt Westerlo Sayyadmanesh wel speelgerechtigd te krijgen.

Sayyadmanesh moet De Mil meer offensieve mogelijkheden geven op de flanken. “Op training heeft hij toch al een aantal mooie dingen laten zien”, toonde de Kempense coach zich tevreden. “Het is een profiel waar er in deze groep nog wel nood aan was. Een stevige jongen, maar ook iemand die met zijn snelheid en een actie het verschil kan maken.”

Of er na Vermant en Sayyadmanesh nog versterkingen komen? “Als coach wil je altijd meer, maar ik heb het gevoel dat de club maximaal werk heeft geleverd om de groep te versterken. Tijdens de wintermercato is het nooit eenvoudig om een evenwicht te vinden in wat je als coach wil en wat er mogelijk is.”

Aan uitgaande zijde wordt er in principe geen beweging meer verwacht. Irsan Muric en Ilias El Hari zetten intussen een stap terug naar de U21.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer