Minder dan week na ongeval dat Maissa (17) het leven kostte, wordt in zelfde straat weer zwakke weggebruiker aangereden

Vorige week dinsdag overleed een 17-jarig meisje na een aanrijding met een vrachtwagen in de Hoeikensstraat.© Joris Herregods

Willebroek -

Rond 14 uur werd in de Hoeikensstraat in Willebroek een 42-jarige fietser aangereden. Vorige week dinsdag overleed in diezelfde straat nog een 17-jarige meisje na een aanrijding met een vrachtwagen. “Aan het kruispunt met de Boomsesteenweg hebben we al inspanningen gedaan om de zwakke weggebruiker te beschermen”, zei burgemeester Eddy Bevers (N-VA) vorige week.

Wout Van Den Eede

Een man van 42 werd in de Hoeikensstraat aangereden door een personenwagen”, meldt woordvoerder van Politiezone Rivierenland Dirk Van de Sande. “De man is lichtgewond afgevoerd naar het ziekenhuis.”

Een 17-jarig meisje op een elektrische step werd vorige week op dezelfde plaats aangereden door een vrachtwagen. Ze overleefde het ongeval niet. De Hoeikensstraat staat bekend als een gevaarlijk verkeersader. Vorig jaar in maart kwam er een jonge bromfietser om het leven na een botsing met een vrachtwagen die een oprit verliet.

“Aan het kruispunt met de Boomsesteenweg hebben we al inspanningen gedaan om de zwakke weggebruiker te beschermen”, zei burgemeester Eddy Bevers (N-VA) vorige week.

LEES OOK. 17-jarig meisje op step verongelukt na aanrijding door vrachtwagen in Willebroek: “Slachtofferhulp vangt de familie thuis op”

LEES OOK. Vrienden en familie nemen afscheid van verongelukte Maissa Bouchaib (17) uit Willebroek

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen