Remco Evenepoel test kledij in de windtunnel van sponsor Castelli, Wout van Aert aan het werk in de tijdrit van de Tour 2023. Belgian Cycling wil er alles aan doen om hen in optimale omstandigheden aan de olympische tijdrit te laten deelnemen.
Volledig scherm
Remco Evenepoel test kledij in de windtunnel van sponsor Castelli, Wout van Aert aan het werk in de tijdrit van de Tour 2023. Belgian Cycling wil er alles aan doen om hen in optimale omstandigheden aan de olympische tijdrit te laten deelnemen. © Castelli / Photo News

Een operatie van enkele tienduizenden euro’s: op maat gemaakte poppen moeten Van Aert en Evenepoel aan olympische medailles helpen

Van pop tot goud? Vandaag wordt op de wielerpiste van Zolder een perfecte kopie van Wout van Aert (29) gemaakt. In maart volgt ook Remco Evenepoel (24). Doel? Beide medaille-kandidaten tijdens de Spelen van Parijs over het snelst mogelijke tijdritpak laten beschikken.

4 reacties

  • Frédéric Farine

    3 maanden geleden
    Het zijn niet alleen tijdritten. Je moet gaan klimmen en intervaltraining doen op de beklimmingen
  • Dries De Smet

    3 maanden geleden
    En dan maar hopen dat Joshua Tarling geen roet in het Belgische eten gooit...
  • Valere Bielen

    3 maanden geleden
    Stoppen met al dat gedoe en dat windtunnel getest is niet eerlijk tegenover de ploegen die het budget er niet voor hebben, doen zoals in de F1 iedereen hetzelfde budget.
  • Ingeborg Van kerkhoven

    3 maanden geleden
    Wij supporteren voor Wout van Aert!! Blijft een top renner, en ook als mens!!