© rr

Regi verklapt details over zijn bruiloft en de gastenlijst: “Twee derde van K3 is er”

Op 27 februari is het de bruiloft van Regi en Kristel in Zuid-Afrika. Linda Mertens komt alvast ook.

Eind volgende maand is de bruiloft van Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35) in Zuid-Afrika. In Dag Allemaal vertelt Regi hoe het staat met de voorbereidingen. “Alles is geregeld - allez, behalve de dingen die ik moest regelen, typisch. (lacht) Zoals de beslissing over de dj, nummers kiezen voor tijdens de ceremonie... Daar ben ik nu mee bezig. Maar alles wat Kristel geregeld heeft, is klaar.”

Begin december huwde het koppel al voor de wet. Maar op dinsdag 27 februari is het huwelijksfeest. Het is live te volgen als apotheose van het realityprogramma Regi gaat trouwen. De bruiloft gaat door tussen de wijnranken met het zicht op de bergen in het Zuid-Afrikaanse Stellenbosch.

Regi hoopt dat het dertig graden wordt: “Dan kán je niet om 12 uur ’s middags buiten trouwen. Daarom dat ik ook twee kostuums voorzie, want het gaat zweten worden.”

Op het feest zal het stikken van de BV’s. Alvast deze namen: Kathleen Aerts en haar man, Niels William, Jaap Reesema en Karen Damen. “Tiens, twee derde van K3 is er”, stelt Regi plots vast. “Ik zou ook Kristel moeten laten overvliegen, dan kunnen ze samen een liedje zingen op ons feest. En Linda Mertens komt ook, da’s een mooie verrassing.” (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer