Milk Inc., met Linda, maakt extra tickets vrij voor concerten in Sportpaleis

Milk Inc. is sinds de terugkeer van Linda Mertens populairder dan ooit. Na twee uitverkochte optredens eind vorig jaar kondigde de groep maar liefst zes concerten aan in het Sportpaleis later dit jaar. Ook daarvan vlogen de tickets de deuren uit, maar nu zijn er dus nieuwe tickets vrijgekomen.

De geruchten over de terugkeer van Linda Mertens bij Milk Inc. bestonden al lang, maar werden begin november vorig jaar bevestigd. Tijdens de The Return-concerten verscheen toen namelijk een figuur in een mysterieuze cape op het podium. Die cape werd uiteindelijk afgenomen, waarna Regi vrijwel meteen een Milk Inc.-nummer inzette. Bij de eerste onthulling ging de zaal uit zijn dak toen ze zagen dat het wel degelijk om Linda ging.

Regi vs. Milk Inc.

Op dat moment werden ook meteen drie shows aangekondigd van Regi vs. Milk Inc. in het Sportpaleis op 8, 9 en 10 november 2024. Omdat die al snel uitverkocht waren, volgde een vierde show op 2 november 2024, maar ook die was na enkele minuten uitverkocht. De organisator PSE Belgium maakte toen al bekend dat er gezocht werd naar nog meer datums. Die zijn nu – na wat verschuiven – gevonden, want Regi vs. Milk Inc. zal ook op 18 en 19 oktober 2024 te zien zijn in het Sportpaleis.

Ook die concerten waren al snel uitverkocht. Maar bij het concreet uittekenen van het plan voor deze concerten in het Sportpaleis is gebleken dat er meer mensen binnengelaten kunnen worden dan aanvankelijk gedacht. Daardoor zijn er nieuwe tickets beschikbaar. Die kan je nu kopen via sportpaleis.be. De concerten beloven naast Regi, Linda en Filip ook nog heel wat gastartiesten op het podium. 

Meer
Lees meer...