© Getty Images

Van Julia Roberts tot Kylie Jenner: sterren troef op het defilé van Jacquemus

Van Julia Roberts tot Kylie Jenner: veel beroemdheden wilden het defilé van het Franse modelabel Jacquemus niet missen. Dat vond voor de gelegenheid plaats in La Fondation Maeght in Saint-Paul-de-Vence, Zuid-Frankrijk. Topmodellen Gigi Hadid en Emily Ratajkowski waren ook van de partij, zij het op de catwalk.

Hanne Vandenweghe

Afgelopen maandag toonde Jacquemus de nieuwe zomercollectie. Die kreeg de naam Les sculptures en bestaat uit overwegend sobere stuks in lichte kleuren. Het beroemde publiek werd op de zonovergoten locatie getrakteerd op een ingetogen defilé tussen kunst van onder meer Joan Miró. Nog opvallender dan de nieuwe collectie was de indrukwekkende gastenlijst. Actrices Julia Roberts en Kristin Davis, realityster Kylie Jenner en Italiaans topmodel Bianca Balti zaten op de eerste rij en zagen dat het goed was.

Jacquemus werd in 2009 opgericht door Simon Porte Jacquemus. Sinds enkele jaren heeft het label een grote cultstatus verworven in de modewereld. Het merk valt vooral in de smaak wegens de humoristische benadering van fashion. Zo bracht het in 2019 een microhandtas op de markt waar nauwelijks een muntstuk in past. In 2020 was het dan weer de beurt aan gigantische handtassen, die andere oversized bags klein deed lijken.

Gigi Hadid© AFP

Emily Ratajkowski© AFP

Kylie Jenner© AFP

Bianca Balti© AFP

Julia Roberts© AFP

Kristin Davis© AFP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer