BELGA / X: @ElevenBeNL
Volledig scherm
© BELGA / X: @ElevenBeNL

Union-CEO Bormans roept op tot gezond verstand na claim RWDM: “Moeten geloofwaardigheid van ons voetbal beschermen”

Nog geen week nadat Racing Genk erin slaagde z’n wedstrijd tegen Anderlecht te laten herspelen, eist RWDM hetzelfde voor de match tegen KV Mechelen. Philippe Bormans, CEO van leider Union, roept op tot gezond verstand. “We hebben nood aan nieuwe regels.” En een mentaliteitswijziging.

59 reacties

  • Tim Peeters

    3 maanden geleden
    Wat met die tweede rode kaart dan….dus match herspelen en rwdm met negen starten?
  • Franco lemmens

    3 maanden geleden
    Jammer dat er weer niet gevraagd word om iets te doen aan het algemeen niveau van onze scheidsrechters. Tussen interpretatie en regels niet volgen wel een groot verschil me dunkt minste wat je mag verwachten van een scheids.
  • Danielle De neef

    3 maanden geleden
    Nu RWDM dit eist is er een gebrek aan gezond verstand....Twee weken terug niet? En men spreekt praktisch alleen over Genk. Maar zij waren niet alleen hé. Wat gezegd over het edel driemanschap dat het nodig vond om deze situatie te creëren? Zo kom je nog eens in de geschiedenisboeken!..
  • JAN KINDT

    3 maanden geleden
    Wouter Vrancken heeft de doos van Pandora geopend dat was te verwachten dat dergelijke acties zouden komen
  • Maurice Berden

    3 maanden geleden
    Dit is het resultaat van het amateurisme van het Belgisch voetbal. Onbekwame scheidsrechters en Var dit in combinatie met regeltjes waar geen mens nog aan uit kan. Laat Var nog tussenkomen bij buitenspel en laat ze checken of doelpunt geldig gescoord werd zonder voorafgaande fout. Al de rest rust of schouders scheidsrechter en zijn assistenten.