AFP
Volledig scherm
© AFP

Nieuwigheid op komst in Premier League: geven scheidsrechters vanaf volgend seizoen uitleg aan de fans in het stadion?

Er is een opvallende nieuwigheid in de maak in de Premier League. Vanaf volgend seizoen moeten scheidsrechters hun beslissingen na een VAR-interventie namelijk uitleggen aan de fans in het stadion. Dat meldt ‘The Daily Mail’.

6 reacties

  • Tom Borghmans

    3 maanden geleden
    De var zou beter een extra mannetje hebben die de match gewoon op tv volgt. De commentatoren in topmatchen zien het meestal wel goed.
  • Nick Mees

    3 maanden geleden
    Dit is toch een grap hoop ik? Als ze elke keer hun talrijke, vaak onbegrijpelijke blunders moeten gaan toelichten duurt een wedstrijd 180 minuten ipv 90!
  • Mieke Ponet

    3 maanden geleden
    Een goede en nodige verbetering zou zijn als er fouten zijn die aanleiding geven tot ongenoegen en waar de VAR moet bijkomen zouden die fouten ook op het scherm in het stadion moeten komen en niet alleen voor de ref zo dat er een transparantie is van het probleem, maar gezien het voetbal gebeuren zeer conservatief is zal het nog jaren duren voor dit gebeurt.
  • Michel Beys

    3 maanden geleden
    Dit hoeft voor mij echt niet, ik kom voor voetbal te zien. Liefst met alles erop en eraan. Scheids mag voor mij al eens in de mist gaan,zowel als de spelers. Dag nadien ben ik dat vergeten. Als ik daar niet meer tegen kan, ga ik wel naar het theater.
  • Laurent Vanempten

    3 maanden geleden
    Een stap in de goede richting, nu nog bekwame mensen vinden om matchen te leiden/VAR te zijn. Je kan zoveel tech aankopen als je wilt, het personeel moet ook bekwaam zijn ermee te werken/ moet de reglementen uiteraard kennen en kunnen toepassen.