© ‘Welcome to the AA’

“Wil je het aangedikte of het échte verhaal?”: Aster Nzeyimana en Lize Feryn onthullen hoe ze elkaar hebben leren kennen in Antwerpen

Normaal zouden we altijd “Parijs!” antwoorden op de vraag wat de stad van de liefde is. Maar tv-presentator Aster Nzeyimana en actrice Lize Feryn zullen daar volmondig “Antwerpen” zeggen. De twee leerden elkaar kennen tijdens een avondje uit, en dat was niet waar je het meteen zou verwachten.

debn

In de podcast Welcome to the AA was maandag het showbizzkoppel Aster Nzeyimana en Lize Feryn te gast. Daarin hadden de twee het bij Alex Agnew en Andries Beckers over hun eerste ontmoeting. “Willen jullie het aangedikte verhaal of het échte verhaal horen”, aldus Nzeyimana grappend. “Beide”, antwoordde Agnew meteen. “Om het cool te laten klinken hebben we elkaar leren kennen in het Antwerpse uitgaansleven, maar het verhaal is ietsje anders.”

LEES OOK. Na het modelabel wil Aster Nzeyimana snel de volgende stap zetten met Lize Feryn: “Ik wil op één knie gaan voor haar”

“Nu komt de aap uit de mouw”, ging Alex Agnew erop in, waarop Nzeyimana meteen zei: “Het is een hert”. De twee maakten namelijk voor het eerst oogcontact in … de Moose Bar, een après-skihut die tijdens de winter onder meer in Antwerpen vertoeft.

© Isosport

LEES OOK. Aster Nzeyimana is klaar voor eerste grote tv-show na overstap: “Ik verdien nu meer dan bij VRT, maar dat bedrag is niet buitensporig hoog”

“Daar is het toen ook bij gebleven, maar ik ben hem daarna beginnen volgen op Instagram en Aster heeft dan mij een bericht gestuurd”, legt Lize Feryn uit. Toen de twee dan voor het eerst op date gingen in een koffiebar, had Feryn wat stress. “Ik dacht dat is zonder alcohol, dat ga ik nooit aankunnen. Ik had toen een flesje Cointreau mee in mijn handtas om mij toch wat moed in te drinken. Dat flesje is dan ook nog eens uitgelopen in mijn handtas waardoor ik die kon weggooien.” Een quote die meteen op gelach onthaald werd.

“Tijdens het gesprek hadden we wel door dat we over veel dingen hetzelfde dachten en dat was wel leuk”, gaat Feryn verder. “Na twee uur in de Entrepôt du Congo zei de vrouw naast ons dat we er mooi uitzagen samen en toen zagen we wel dat het gevoel goed zat.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER