Sergio Over de Grens; seizoen 2, aflevering 4 op dinsdag 30 januari 2024 bij VTM. Op de foto: Dries Mertens; Kat Kerkhofs
Volledig scherm
Sergio Over de Grens; seizoen 2, aflevering 4 op dinsdag 30 januari 2024 bij VTM. Op de foto: Dries Mertens; Kat Kerkhofs © VTM

“Ik besef dat ik heel veel geluk heb gehad”: emotionele Dries Mertens over het belang van zijn vader

“Ik heb best zin om te stoppen met voetballen.” Dat zegt Dries Mertens (36), straks einde contract bij Galatasaray, in het VTM-programma ‘Sergio over de grens’. En ja, hij heeft ook al een idee wat-ie wil doen na zijn carrière. Mertens stipte ook nog eens het belang van zijn vader in z'n carrière aan. Een emotioneel moment. “Wat mijn papa voor mij heeft gedaan...”

9 reacties

  • Marcus Camps

    3 maanden geleden
    Vooral zijn geluk zelf afgedwongen. Niet goed genoeg voor ... Anderlecht en doorgestuurd, maar zelf zijn weg gemaakt ! Zijn loopbaan had nog groter geweest als hij ietwat geluk had gehad. Heeft zich altijd dubbel moeten bewijzen.
  • LUCAS NEIRINCKX

    3 maanden geleden
    Een voetballer met inhoud en beide voetjes op de grond . Chapeau !
  • Jean Petermans

    3 maanden geleden
    En op zijn 36ste haalt hij bij Galatasaray nog altijd een gemiddelde score van 7,9 op 10, je moet het maar doen, daar kunnen de meesten in onze competitie enkel maar van dromen.
  • Maurice Berden

    3 maanden geleden
    Prachtig programma met een kijk in het leven van "voetballer" Mertens en een prachtig beeld van de mens "Mertens". Ontluisterend mooi en eerlijk gebracht.
  • jos pauwels

    3 maanden geleden
    Goed zo Dries,er is ook nog een leven met vrouw en kind(jes).