AP / Social
Volledig scherm
© AP / Social

“Wij kunnen de Afrika Cup winnen”: Hugo Broos glundert na stunt van formaat met Zuid-Afrika (maar past voor dansjes achteraf)

Bafana Bafana mag dromen. Op een knotsgekke Afrika Cup wipten Hugo Broos (71) en Zuid-Afrika topfavoriet Marokko. Nu kan alles. “Ik heb een déjà-vu-gevoel. Hopelijk volgt hetzelfde scenario als zeven jaar geleden.”

17 reacties

  • pierre samaey

    3 maanden geleden
    Altijd in eigen land onder gewaardeerd geweest, knap Hugo
  • David Trybou

    3 maanden geleden
    Schitterend werk Hugo de Tovenaar !! 💙🖤
  • José Cordier

    3 maanden geleden
    Prachtig werk Hugo. Een sneer voor de clubs in Belgie die u negeerden en uw kennis en ervaring onderwaardeerden. Maar ja, u bent geen buitenlandse trainer he.
  • Mohamed Arrahaoui

    3 maanden geleden
    Proficiat Hugo broos en Zuid Afrika deze nederlaag zal nog een tijdje pijn doen, maar we waren niet aanwezig op de afspraak en speelde een teleurstellende Match verdiende overwinning voor zuid Afrika
  • linda van landeghem

    3 maanden geleden
    In het Afrikaans voetbal kom je natuurlijk ver met verdedigende discipline in je team. Dat introduceert Broos daar. In combinatie met frivoliteit en open voetbal maakt dit van Hugo Broos daar een succesvolle trainer. In België is hij gewoon achterhaald voor het hedendaags voetbal. Tacktiek en totaalvoetbal zijn hier van kracht, net zoals in de rest van Europa.