Adele in december 2023 op het Hollywood Reporter's Annual Women in Entertainment Gala
©2023 ABImages

Adele krijgt eigen pop-upstadion in München voor eerste Europese shows in 8 jaar tijd 

Voor het eerst sinds 2016 zal de Britse zangeres Adele opnieuw optreden in Europa. Voor haar shows op 2, 3, 9 en 10 augustus zal er in München een heus pop-upstadion worden gebouwd. Fans kunnen zich al registreren op de website om toegang te krijgen tot de voorverkoop die start in februari.  

Een op maat gemaakte openluchtarena met plaats voor 80.000 mensen per avond: Adele spaart kosten noch moeite nu ze na 8 jaar opnieuw op Europese bodem optreedt. Haar zomershows op 2, 3, 9 en 10 augustus zullen doorgaan in München op een podium dat is afgestemd op haar show. 

Op haar reeks optredens in Hyde Park in Londen en haar residentie in Caesars Palace in Las Vegas blikt ze tevreden terug. "Ik had ook geen andere plannen. Maar een paar maanden geleden kreeg ik een telefoontje over een reeks zomershows", zegt Adele op Instagram bij haar aankondiging. 

Toen duidelijk werd dat ze het podium helemaal mocht ontwerpen en aanpassen op maat van de show, was de keuze snel gemaakt. "Ik kan geen mooiere manier bedenken om mijn zomer door te brengen en deze mooie fase van mijn leven en carrière af te sluiten met shows dichter bij huis tijdens zo'n leuke zomer."

Registreren voor voorverkoop

Rond de shows van Adele in Las Vegas was vorig jaar heel wat te doen. Door het stijgende aantal coronabesmettingen in haar team moest Adele de shows uitstellen. Met die aankondiging wachtte ze tot het laatste moment, waardoor heel wat fans al waren afgezakt naar Las Vegas en met lege handen achterbleven.  

Ondertussen heeft Adele al heel wat shows gegeven in Caesars Palace waar ze wel tevreden mee is, en dat is ook te zien aan de ticketverkoop. De show - die nog tot en met juni doorloopt - is hopeloos uitverkocht. Europese fans krijgen door de optredens in München dus een nieuwe kans om de zangeres toch aan het werk te zien.   

Om tickets te kopen, moeten fans zich registeren via de website van de zangeres. De registratie voor de voorverkoop sluit op maandag 5 februari om 18.00 uur. De volgende dag krijgen fans via een mail de kans om tickets te kopen. Als er nog tickets over zijn, gaan die in "reguliere verkoop" op 9 februari.

Meest gelezen