© Kris Van Exel

Natalia haakt last minute af voor ‘Special forces’ na ongeluk

Geen Natalia (43) in het tweede seizoen van ‘Special forces’ op VTM. De zangeres en ‘The voice’-coach moest last minute afhaken nadat ze haar pink brak bij een auto-ongeval.

Ze had stevig getraind en was klaar om te vertrekken. Maar pech besliste er anders over. In de eindejaarsperiode gleed Natalia met haar auto van de baan op een modderig stuk wegdek. Toen ze tegen een boom botste, wilde ze haar gezicht beschermen en sloeg haar hand tegen de voorruit. Daarbij brak Natalia haar pink. Voor de rest kwam de zangeres er zonder kleerscheuren uit, maar ze onderging wel meteen een operatie aan haar vinger.

Dat trok een streep door haar deelname aan Special forces: wie durft wint. Het tweede seizoen van het VTM-programma werd begin deze maand gedraaid in Zuid-Afrika met elf BV’s, onder wie presentatrice Nora Gharib, ex-voetballer Olivier Deschacht en intensivist Geert Meyfroidt. Maar door haar blessure moest Natalia forfait geven. Logisch, want in Special forces ondergaan de kandidaten proeven van de speciale troepen van defensie. Wie nog deelneemt, maakt VTM later bekend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer