Rob Heeren.© Sven Dillen

Handbal Hubo Handbal - Eupen (halve finale beker van België mannen)

Hubo Handbal mist sleutelspeler in halve finale beker

Hasselt / Tongeren -

Hubo Handbal of Eupen? Een van de twee wordt straks de tegenstander van HC Visé in de bekerfinale. De geblesseerde Rob Heeren zal er donderdag nog niet bij zijn in Hasselt: “Jammer, ik had graag mijn steentje bijgedragen.”

Visé schakelde dinsdag titelverdediger Achilles Bocholt uit. Zorgt Hubo Handbal donderdagavond voor eenzelfde verrassend resultaat? De fusieclub zal de klus wel zonder Rob Heeren moeten klaren. Een heroptreden is voorlopig nog niet aan de orde. “Toch wel zuur”, steekt de 22-jarige hoekspeler van wal. “Een scheurtje in de patellapees is de spelbreker. Ik vermoed dat ik nog een viertal weken aan de kant moet blijven. Ik heb al wat kunnen werken in de fitness, maar loop- of baltraining in de zaal was uitgesloten. Daar moet nog een achterstand weggewerkt worden.”

Belgische play-offs

Hubo Handbal speelde geen hoofdrol in de BENE-League, deelname aan de final four behoort niet meer tot de mogelijkheden. “In de beker van België en in de Belgische play-offs zijn er wel nog kansen”, weet Heeren. “Ik had graag mijn steentje bijgedragen in een eventuele kwalificatie voor de finale. In de play-offs wil ik er vol voor gaan. Een finaleplaats zit er misschien niet in, maar ik hoop de tenoren in ieder geval pijn te doen.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer