Deze Belgische artiesten zijn volgende maand gratis te zien op de Sinksenfoor

Ook dit jaar organiseert de Antwerpse Sinksenfoor een heleboel gratis concerten. Zo kon de organisatie onder meer ‘Buurland’ strikken, de boysband die ontstaan is uit het VTM-programma ‘The Band’.

jdb

“De gratis concerten die de Sinksenfoor vorig jaar heeft opgezet in samenwerking met Stad Antwerpen waren een schot in de roos. Zowel bezoekers van de Sinksenfoor als bewoners in de omgeving en fans die speciaal zijn afgezakt om hun idolen aan het werk te zien, waren erg opgezet met de concerten”, klinkt het bij de organisatie.

Op het gratis podium, dat zich rechts van de rollercoaster bevindt, zullen dit jaar onder meer Buurland (de winnaars van ‘The Band’), Get Ready!, Cleymans & Van Geel, Halve Neuro en Jamilla te zien zijn.

Ook voor de kleinsten zijn er een reeks optredens gepland. Zo kunnen bezoekers onder meer de Ketnetband, de Bende van Mega Mindy en Nijntje aan het werk zien.

De gratis concerten hebben telkens op vrijdag plaats, de optredens voor de kleinsten gaan telkens op woensdagnamiddag door.

De Sinksenfoor heeft dit jaar plaats van 3 juni tot 9 juli aan Spoort Oost in Antwerpen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen