KIJK. Beelden tonen hoe Oekraïne in 3 uur tijd 3 Russische tanks en 10 andere gevechtsvoertuigen vernietigt: Russen in alle staten

Het Oekraïense leger is erin geslaagd om bij een Russische aanval drie tanks en tien andere gevechtsvoertuigen van de Russische bezetter uit te schakelen. Dat gebeurde in amper drie uur tijd. Russische oorlogsbloggers zijn in shock.

27 reacties

  • Kelly Verlinden

    3 maanden geleden
    Voor de verkiezingen in Rusland gaat Oekraïne zeer hard terugslaan. Let op mijn woorden. Oekraïne houdt geweldig goed stand en boekt continu kleine overwinningen terwijl Rusland zich continu vast loopt.
  • Peter Vergauwen

    3 maanden geleden
    Oekraïne beschermen ons Europa tegen de op mars van de Russen. Prijs is hoog maar al mijn liefde en respect . Leve Oekraïne
  • Gunther Mampaey

    3 maanden geleden
    En de nieuwe GLSDB (JDAM) met aparte raketmotor zijn onderweg naar Oekraine, zo zouden Boeing-Saab ze deze week nog afleveren, ze hebben een bereik van 150km, een "warhead" van 93kg, GPS gestuurd, en kunnen met Himars afgevuurd worden. Ik denk dat er nog veel gaat sneuvelen bij de Russen. Toch even mee geven, dat de Amerikanen ook geen antwoord hebben op dit type oorlog. Kijk wat er in de Rode Zee gebeurt.
  • Gino Denil

    3 maanden geleden
    De demilitarisering van Rusland gaat traag maar gestaag verder. Een paradijs in de toekomst voor handelaren in oud ijzer.
  • Ives Ameel

    3 maanden geleden
    Tank zijn als het harnas van de ridders voorbij gestreefd niet meer van deze tijd of het moeten nieuw ontwikkelde tanks zijn aangepast aan de huidige manier van oorlog voeren en dat zijn die tanks zeker niet en natuurlijk de bevelvoering van de Russen bij hen komt het niet op een paar duizenden doden meer of min.