Politie moet kindje redden dat in een grijpmachine vastzit: “Hij wilde echt heel graag een pluche knuffel”

De politie van het Australische Queensland moest zaterdag naar een winkelcentrum trekken omdat er een peuter in een grijpmachine vastzat. Het jongetje, de drie jaar oude Ethan Hopper, was in de machine gekropen omdat hij heel graag een knuffel van Hello Kitty wilde hebben.

lvdw

Volgens papa Timothy Hopper is Ethan een opportunist. “Hij houdt van grijpmachines en durft vaak de klep te openen om erin te kruipen. Normaal kan ik hem altijd op tijd tegenhouden, maar deze keer keek ik twee seconden om en hadden we prijs.” De vader belde daarom naar de hulplijn van de automaat. “Ze gingen er meteen vanuit dat mijn geld in de machine was blijven steken en dat ik een terugbetaling wilde”, vertelt Hopper. “Ik zei dat ik geen geld wilde hebben, maar wel mijn zoon die in het toestel zat.”

De politie van Queensland werd verwittigd, zij stonden een kwartier later in het winkelcentrum om het kind te bevrijden. Ze lieten Ethan naar een hoekje van de machine kruipen, zodat ze het glas konden breken. En een ruime minuut later kon het jongetje uit de machine worden gehaald. “Hij had de tijd van zijn leven”, vertelt Hopper nadien.

bekijk ook

Man wint pluche olifant uit grijpmachine, maar wordt verrast met iets helemaal anders wanneer hij zijn prijs wil claimen

Leeuwin probeert bij peuter te komen die voor glaswand in zoo staat, maar wordt rustig wanneer ze een kusje krijgt

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer