Meghan Markle in Suits
Volledig scherm
PREMIUM
Meghan Markle in Suits © Getty

Meghan Markle gaat dan toch weer acteren: “Van Harry’s klaagzang moeten ze het niet meer hebben”

RoyaltyMeghan Markle (42), de hertogin van Sussex, gaat binnenkort weer acteren. Dat menen betrouwbare bronnen dichtbij de voormalige ‘Suits’-ster. “Ze heeft de rol van haar leven aangeboden gekregen”, klinkt het officieel. “Een droom die uitkomt.” Maar achter de schermen is er een veel dwingendere reden voor haar carrière-terugval: “Van Harry’s klaagzang moeten ze het niet meer hebben.”

4 reacties

  • vryna damart

    3 maanden geleden
    Het is niet dat ze een topactrice is maar ik zag haar wel graag bezig in Suits, gewoon omdat het een hele knappe vrouw is om naar te kijken, maar dat geldt ook voor veel anderen in die serie, vrouwen én mannen.
  • Chipie Van Droogenbroeck

    3 maanden geleden
    Het zoveelste verhaal dat in de Britse tabloids verschijnt waar niets van aan is. De Britse media verzinnen maar wat in de hoop dat hun zotste theorieën ooit uitkomen. Als Meghan dan niet gaat acteren (wat ze nooit van plan was en al duidelijk met zoveel woorden heeft gezegd) kunnen ze schrijven dat "Hollywood niets van haar moet weten". Vergeet niet dat Harry tegen verschillende tabloids rechtszaken heeft lopen en er een aantal gewonnen heeft zoals onlangs tegen de Sun.
  • Pierre Boons

    3 maanden geleden
    Toch moeilijk hoor, voor de ene moeten ze zelf gaan werken voor hun geld van de andere mogen ze dan weer niet. Laat de mensen toch eens doen wat ze graag doen en moei je in je eigen gezin.
  • Werner Achterbroek

    3 maanden geleden
    Een geluk dat er een knop aan de tv zit.