Kopfoto Zuckerberg FB
Volledig scherm
PREMIUM
Kopfoto Zuckerberg FB © HLN-fotomontage PN /AP

Vernederd in de Senaat en kop van Jut in talloze schandalen, maar toch veegt Zuckerberg alle concurrentie weg: hoe doet hij dat?

Zondag bestaat Facebook exact 20 jaar. Mark Zuckerberg had zich die verjaardag ongetwijfeld anders voorgesteld. Vannacht werd de Meta-baas in de Amerikaanse Senaat de huid vol gescholden. Niet de eerste keer. Toch overleefde Facebook alle voorgaande crisissen en werd het – in tegenstelling tot zijn voorgangers — een blijver die vanavond na-beurs uitstekende resultaten zal publiceren. Of hoe Zuckerberg slimmer en gewiekster is dan zijn concurrenten. Maar zal hem dat blijven lukken?

25 reacties

  • Ives Ameel

    3 maanden geleden
    Zolang ze die dingen gebruiken rinkelt zijn kassa niemand verplicht je om daaraan mee te doen.
  • Maurice Keukelaers

    3 maanden geleden
    Wat een triestige vertoning in de Amerikaanse senaat toen de foto's van overleden kinderen omhoog gestoken werden. In plaats van zijn excuses aan te bieden, had Zuckerberg beter de parallel getrokken met andere produkten zoals tabak, alcohol en de auto industrie. Deze eisen elk apart jaarlijks voor veel meer tiener slachtoffers. Moeten dan ook al de CEO's van die bedrijven hun excuses komen aanbieden. Belachelijk !
  • Erik Van Bever

    3 maanden geleden
    Mij zouden ze niet in het openbaar moeten belachelijk maken of verwijten zoals de voorzitter van het senaat deed. Straffe woorden, bloed aan zijn handen enz… , Zuckerberg is niet verantwoordlijk wat er gebeurd op Facebook
  • Herbert Verbeeck

    3 maanden geleden
    Amerikaanse commissies...Hoog showgehalte en podium voor politiekers, maar niets meer.
  • Jose Thijs

    3 maanden geleden
    Ik snap niet waarom mensen zoveel virtuele vrienden hebben en dan nog eens belachelijk doen op platform. Alles wat je aan de hand krijgt, ligt meestal aan je zelf en met wat je er op plaatst. Ben ik blij dat ik geen virtuele vrienden heb.