Jonge motorrijder (23) sterft na klap tegen vangrail

Een motorrijder is deze ochtend overleden nadat hij tegen de vangrail terechtkwam.© Celina Cazzetta

Zeebrugge -

In de haven van Zeebrugge is donderdagochtend een dodelijk verkeersongeval gebeurd. Een 23-jarige motorrijder uit Charleroi reed in op de vangrail. Het slachtoffer stierf ter plaatse na de zware klap. Het is voorlopig niet duidelijk wat de twintiger in Zeebrugge deed.

Celina Cazzetta

Het ongeval vond donderdagochtend even na 7 uur plaats in de Alfred Ronsestraat in de haven van Zeebrugge. De 23-jarige motorrijder verloor om onduidelijke reden de controle over zijn stuur en reed in op de vangrail vlak naast de weg. De jongeman werd van zijn motor geslingerd, zijn motor kwam tientallen meters verderop tot stilstand.

De klap was bijzonder zwaar. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Door het ongeval was de Stationsweg richting Herdersbrug tijdelijk afgesloten ter hoogte van de Pathoekeweg. Het verkeer werd door de politie omgeleid.

Het parket bevestigt dat er geen derden betrokken zijn bij het ongeval. Er wordt daarom ook geen verkeersdeskundige aangesteld. Het is voorlopig niet duidelijk wat de jongeman in Zeebrugge deed.

© cca

© cca

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen