Baby Cosette stierf nadat ze een ooginfectie opliep. “Een haarband, een glimlach en blauwe ogen. Zo was ze”, zegt mama Kelly.
Volledig scherm
PREMIUM
Baby Cosette stierf nadat ze een ooginfectie opliep. “Een haarband, een glimlach en blauwe ogen. Zo was ze”, zegt mama Kelly. © RV

Vorige week speelde ze nog in haar park. Baby Cosette sterft plots aan ooginfectie: “Hopelijk klopt haar hartje nu verder in een ander kindje”

Baby Cosette (9 maanden) had een griepje. Een dag later kwam daar ook een ooginfectie bij. En na nog een dag verklaarden de dokters het kleine meisje hersendood. Mama Kelly (31) en papa Wouter (35) beslisten om haar hartje en lever te doneren. Of hoe het verdriet van een jong gezin “ook iemand anders geluk kan zijn”.

99 reacties

  • Chris Rypens

    3 maanden geleden
    Heel veel sterkte voor de ouders, familie en vrienden. Jammer genoeg was jullie tijd met haar veel te kort, maar zij leeft nu verder in 2 andere kindjes. Een mooi én groots gebaar! Zolang Cosette in jullie hart en gedachten zit, zal ze nooit ver weg zijn. Veel moed!
  • Anne Smolders

    3 maanden geleden
    Heel veel sterkte en diep respect voor de ouders 💔. Zo prachtig dat ze in hun immense verdriet dachten aan andere ouders en die het geluk van een gezond kindje toch gunden. ❤️
  • Cardon Dirk

    3 maanden geleden
    Veel sterkte !!
  • Marc Constandt

    3 maanden geleden
    Diep respect voor de reactie en heel veel medeleven bij dit zware verlies.
  • Ingrid Vanderstappen

    3 maanden geleden
    veel sterkte voor dit verlies