Jacques Vermeire opvallende afwezige tijdens ‘James de musical’ rond ‘F.C. De Kampioenen’: James Cooke legt uit

ShowbitsEn of er traantjes gevloeid zijn in de ‘F.C. De Kampioenen’-aflevering van ‘James de musical’. Het programma bracht een groot eerbetoon aan de overleden acteur Johny Voners, Xavier Waterslaeghers in de legendarische VRT-reeks. Niels Destadsbader, An Swartenbroekx en Marijn Devalck, allemaal haalden ze herinneringen op aan Johny. Maar het viel ook de kijker op: het personage Xavier of Johny zelf dook niet op tijdens één van de musicalscènes. “Een heel bewuste keuze, in overleg met zijn familie”, licht presentator James Cooke toe. Opvallende afwezige? Jacques Vermeire, alias DDT. Waar zat hij? Ontdek het in een nieuwe Showbits.

19 reacties

  • Anne Smolders

    3 maanden geleden
    Ik ben minder gaan kijken toen Oscar eruit was. En toen dan ook DDT gestopt was heb Ik helemaal afgehaakt. Die spilfiguren hoorden er echt wel bij te zijn.
  • Ugo De Maeyer

    3 maanden geleden
    Vind heel raar dat Jacque er niet bij was en dat er zo heel luchtig over gedaan word. Hij had geen tijd 'twas telaat aangekomen.. hallo ! die shows worden al heel lang op voorhand ingepland
  • Nadia Declercq

    3 maanden geleden
    Waarschijnlijk omdat het geen eerbetoon aan "hem" ( J.V.) was , maar voor de hele groep.
  • Carla Wijermars

    3 maanden geleden
    Ik als Nederlandse was ook een fan van FC De Kampioenen. Vooral van Marcske.
  • Mike Wuyts

    3 maanden geleden
    Jonny Voners nog een oude buurman van mij uit de Seefhoek, toffe kerel altijd geweest. inige deelneming voor de familie.