Fredberg meteen na de match bij de vierde ref Achter de Kazerne.
Volledig scherm
Fredberg meteen na de match bij de vierde ref Achter de Kazerne. © DAZN / PN

“Het is fout, maar ik snap dat Anderlecht moppert”: onze huisref Tim Pots over omstreden penaltyfase tegen Mechelen

Anderlecht is bij KV Mechelen niet verder gekomen dan 2-2. Na de wedstrijd waren ze bij paars-wit niet te spreken over de discutabele penalty voor Malinwa. Fredberg ging meteen verhaal halen bij de vierde ref, Riemer vond op de persconferentie “het verschil tussen wat soms wél gefloten wordt en wat niét te groot.” Ook Marc Coucke deelde zijn mening over de fase. Het laatste woord is voor onze huisref Tim Pots. “Het is een fout”, zegt hij.

107 reacties

  • Gerry Cle

    3 maanden geleden
    Een gelijkaardige fout tegen Anderlecht altijd penalty, voor Anderlecht altijd te licht om te fluiten.
  • Kurt Calebout

    3 maanden geleden
    dit is altijd een fout met penalty tot gevolg
  • Guy De Weerdt

    3 maanden geleden
    Over elke penalty wordt er gediscutieerd. Dit is gewoon Penalty, punt ! Stroeykens zwaait bewust met zijn linker arm, Zijn enige doel is daarbij om Pflucke af te houden! Het klopt dat Anderlecht vorige week voor eenzelfde faze geen penalty heeft gekregen en dat Ze daar toen hevig voor hebben geprotesteerd. Door te stellen dat het niet fluiten van de strafschop vorige week nu wordt aangehaald om aan te geven dat deze strafschop niet had mogen gegeven worden, is Hun eigen theorie onderuithalen !!
  • Koen De Meersman

    3 maanden geleden
    dat het voetbal op niks trekt zegt hij niet
  • Dirk Vansprengel

    3 maanden geleden
    Wat ik het ergste vind is dat de supporters daar veel geld betalen om daar naar te gaan zien. En in sommige gevallen beslist de arbitrage de wedstrijd dan, 23€ voor een ticket en 12 voor de bus en nog wat drinken en eten en je zit boven de 50€ En dan nog bedrogen worden, hier heb ik zelf 25 jaar naartoe geweest maar ik zie het nu beter voor den tv mee een pint. Ook hier erger ik me op de arbitrage ze foei foei foei