Onder meer in de Colruyt van Liedekerke zijn er al heel wat lege winkelrekken door het boerenprotest.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder meer in de Colruyt van Liedekerke zijn er al heel wat lege winkelrekken door het boerenprotest. © Photo News / BELGA

Steeds meer lege rekken in Albert Heijn, Colruyt en Delhaize door boerenprotest: “Helft van producten die ik nodig had, is er niet meer”

Blokkeren boze boeren de distributiecentra van warenhuizen nog langer, dan komt onze voedselbevoorrading in het gedrang. Dat zegt handelsfederatie Comeos. Bij Colruyt en Delhaize raken in sommige winkels de rekken van bepaalde droogwaren leeg. Maar vooral Albert Heijn, dat volledig vanuit Nederland wordt beleverd, wordt midscheeps getroffen door de acties die op sommige plaatsen nu al vier dagen aanhouden. Welke producten dreigt u dit weekend niet te vinden in de winkelrekken?

78 reacties

  • Dirk Tijtgat

    3 maanden geleden
    Vandaag naar Auchan geweest. Ondanks ook Frans boerenprotest alle rekken bomvol. Daar waren er deze week "rode lijnen" getrokken...
  • Ives Ameel

    3 maanden geleden
    Ook een manier om de boeren in een slecht daglicht te plaatsen van die ketens mag je alles verwachten.
  • Franky Vansteelandt

    3 maanden geleden
    Jo Peeters : Die voedermais hebben ze wel nodig om onze worsten, koteletjes, biefstukken, eitjes, kiekepootjes en al dat lekkers op te kweken. Die mais moeten nu eenmaal gekweekt worden. Bovendien is reserve altijd goed. Graanschuren zorgen er nu voor dat er geen hongersnood heerst bij een mislukte oogst, zoals in het verleden.
  • Rudi Adriaensen

    3 maanden geleden
    Geen probleem als het voor de goede zaak is , want als de mensen het nu nog niet verstaan dan zullen de gevolgen later nog veel groter worden en de prijzen bepaald worden door hen die de macht hebben over het voedsel.
  • Eric Grosemans

    3 maanden geleden
    Jo Bosman, die dieren worden allemaal geslacht in het slachthuis. Daarna door een slager versneden, verwerkt en verpakt. Daarna kan u uw pakket afhalen, of wordt het aan huis geleverd. Allemaal netjes volgens de regels.