Archiefbeeld. In de zaal mochten er geen video’s of foto’s van Conner Rousseau genomen worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Archiefbeeld. In de zaal mochten er geen video’s of foto’s van Conner Rousseau genomen worden. © vincent duterne/photo news

Conner Rousseau spreekt voor het eerst sinds afscheid: “Er zijn veel wannabe’s, maar mijn plaats hebben ze niet ingepakt”

Conner Rousseau heeft zijn eerste publieke optreden gemaakt sinds hij zich uit de politiek terugtrok. In Amsterdam legde hij mensen uit het bedrijfsleven uit “hoe links het volk opnieuw voor zich kan winnen”. Over zijn ontslag en het incident dat daartoe leidde, geen woord. Op het podium stond wél een strateeg die - met een blik nog strakker dan zijn t-shirt - zelfvertrouwen uitstraalde. “Links kan gewoon niét communiceren”, zei hij. Wij zaten ook in de zaal en luisterden mee, een beetje tegen de zin van Rousseau.

57 reacties

  • Quinn Dreesen

    3 maanden geleden
    Niet nodig.
  • Marc Baeyens

    3 maanden geleden
    Vooruit mét Rousseau is achteruit met de geloofwaardigheid van de partij. Dan maar beter op het originele, het VB stemmen.
  • Marlene De Smedt

    3 maanden geleden
    Moet in de belangstelling lees ik hier? Mag hij ook zijn boterham nog verdienen? Of is hem dat ook verboden voortaan. Iemand veroordelen tot de schandpaal is toch zo gemakkelijk geworden.
  • vanaeken jokke

    3 maanden geleden
    Hopelijk geen vooruit in de Vlaamse regering die partij moet toch naar de pijpen van PS Magnette dansen .Met zo'n partij zal Vlaanderen achteruit gaan .Zeker als Magnette weer miljarden komt vragen aan Vlaanderen zal vooruit altijd toegeven.
  • Paul Hendriks

    3 maanden geleden
    Laat maar terugkomen we zullen wel zien wat de kiezer beslist