Graf ouders Peter Gillis vernield: “Enorm triest, wat doet dit pijn”

Het graf van de ouders van Peter Gillis in Ommel (Brabant) is vrijdagmiddag vernield. Op de grafsteen zijn de woorden ‘Stop tv’ gekrast en decoraties zijn verdwenen. De vakantieparkenbaas en realityster reageert zaterdag vol ongeloof op Instagram.

“Boos en vooral verdrietig dat iemand het in zijn hoofd haalt om het graf van mijn moeder te vernielen”, schrijft Gillis op het platform.

“Wat doet dit mij pijn, dit is een rustplaats en daar moet je altijd met respect mee omgaan”, gaat hij verder. “Er is niet alleen op het graf gekalkt, maar er is ook een Delfts blauwe vaas met tweehonderd rozen verdwenen en bordjes zijn vernield. Enorm triest, wat doet dit pijn…”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangifte

Gillis heeft inmiddels aangifte gedaan van vernieling, zo laat hij aan het ANP weten. De politie zou volgens hem een onderzoek zijn gestart en al een verdachte op het oog hebben. De politie Oost-Brabant laat zaterdag weten na het weekend met een reactie te komen.

In de realityserie Massa is kassa was in 2022 ook al te zien dat vandalen het hadden voorzien op de laatste rustplaats van Gillis’ ouders. Destijds waren diverse decoraties gestolen.

 (Telegraaf)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer