Mechelaar, vader van drie en toegewijde echtgenoot David Nas (33) werd zaterdag in de basiliek van Koekelberg gewijd als priester in het aartsbisdom Brussel-Mechelen: zonder de zegen van echtgenote Atorina (rechts) had hij daar niet gestaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Mechelaar, vader van drie en toegewijde echtgenoot David Nas (33) werd zaterdag in de basiliek van Koekelberg gewijd als priester in het aartsbisdom Brussel-Mechelen: zonder de zegen van echtgenote Atorina (rechts) had hij daar niet gestaan. © Dieter Nijs / CSD

David (33) mag zich officieel priester noemen na ceremonie in basiliek Koekelberg: “Zonder de zegen van mijn vrouw, stond ik hier vandaag niet”

De imposante basiliek van Koekelberg was amper groot genoeg om zaterdag de honderden mensen te ontvangen die erbij wilden zijn voor de priesterwijding van David Nas (33). Hij is dan ook geen doorsnee geestelijke, want vanop de eerste rij keken zijn echtgenote en kinderen toe. En opvolging lijkt alvast verzekerd. “Later wil ik dit ook”, klonk het vastberaden bij zoontje Luka (7).