Tickets voor Tomorrowland op nog geen half uur uitverkocht

De tickets voor Tomorrowland vlogen opnieuw de deur uit. Het duurde nog geen half uur voor alle 400.000 tickets verkocht waren. De organisatie waarschuwt wel voor fraude: zo’n 2000 kaarten werden online aangeboden aan woekerprijzen.

Komende zomer wordt er op Tomorrowland nog een groter feestje dan anders gebouwd, want het festival viert zijn twintigste verjaardag. Thema is LIFE, een prequel van het thema Elixir of life uit 2016. Wie er toen al bij was, keert terug naar het bruisende tijdperk in Silvyra, een wereld van weelderige natuur, toen de samenstand van de twee manen op het punt stond te gebeuren.

Op 27 minuten waren alle kaarten van de internationale verkoop de deur uit, de combitickets waren op 2 minuten al op. Wel doet de organisatie een oproep aan alle festivalgangers om waakzaam te zijn. De afgelopen dagen werden er 2000 tickets geblokkeerd, nadat ze online te koop werden aangeboden aan woekerprijzen. Die gaan soms tot het driedubbele van de originele prijs.

Tomorrowland vindt zoals elk jaar plaats in De Schorre in Boom, van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juli en van vrijdag 26 tot zondag 28 juli.(dewo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER