Tomorrowland alweer volledig uitverkocht

Het muziekfestival Tomorrowland is na een laatste "wave" volledig uitverkocht. "Alle 400.000 kaartjes zijn de deur uit". Dat meldt de organisatie van het wereldberoemde dancefestival in Boom.

Eind vorige maand werden al 200.000 tickets verkocht, voorbehouden voor het Belgische publiek. Net zoals vandaag waren de tickets toen op een klein halfuur weg.

Iedereen die tickets heeft bemachtigd, moet die binnen een bepaalde termijn personaliseren. Later worden de polsbandjes dan in een schatkistje verzonden. 

De afgelopen dagen werden al zowat 2.000 tickets geblokkeerd omwille van fraude. Die tickets worden dan online doorverkocht aan woekerprijzen. De organisatie vraagt dergelijke praktijken meteen te melden. 

Twee weekends

Tomorrowland viert dit jaar zijn twintigste verjaardag, al staat de teller vanwege de coronacrisis nog maar op achttien edities.

Het festival duurt opnieuw twee weekends, van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli. Het thema is "Life". Op de affiche staan enkele vaste waarden zoals Armin van Buuren, David Guetta en Tiësto.

Meest gelezen